Klíčová složka pro každého kreativního šéfkuchaře vytvářejícího čokoládové výrobky.
Kakaové máslo Callebaut® je lisováno z prvotřídního výměru celých pražených kakaových bobů. Je 100% čistá a má neutrální chuť a barvu. Jde o pozoruhodný základ pro vytváření barevných směsí pro stříkací pistoli. Dále jde o vynikající složku pro úpravu tekutosti vaší čokolády. Přidejte od 1 do 8 % kakaového másla do celkového objemu vaší čokolády a vytvoříte tak o trochu tekutější čokoládu, která je ideální pro tenké až velmi tenké tvarové lisování a polévání. Dále zlepšuje lesk a lom vaší čokolády při použití v tvarově lisovaných a polévaných cukrovinkách.
Složení: 100% kakaové máslo
Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 3766 kJ/900 kcal, tuky 100 g (z toho nasycené 60,2 g), sacharidy 0 g, bílkoviny 0 g, sůl 0 g