Originální receptura, prvotřídní kvalita surovin a jednoduchá příprava Vás přesvědčí o jedinečnosti této nové dezertní speciality. Výrobek s vysokým obsahem smetanového prášku a extraktu z vanilkového lusku.
Použití: Obsah sáčku dobře rozmícháme asi v 150 ml mléka. Smetanu a zbylé množství mléka přivedeme do varu a vmícháme připravenou směs. Za stálého míchání vaříme asi 1 minutu. Hotový dezert nalijeme do misek nebo šálků vypláchnutých studenou vodou. Po vychladnutí uložíme na 2 hodiny do chladničky a necháme ztuhnout. Nožem opatrně uvolníme okraje dezertu a Panna Cottu vyklopíme na dezertní talíř.
Složení: cukr, kukuřičný škrob, smetanový prášek 12% (smetana 80%, sušené odtučněné mléko, stabilizátor (difosforečnany)), zahušťovadlo (karagenan), extrakt z vanilky Bourbon, jedlá želatina, jedlá sůl, extrahovaný mletý vanilkový lusk 0,1%. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 793 kJ/191 kcal, tuky 15 g (z toho nasycené 9,8 g), sacharidy 11 g (z toho cukry 8,5 g), bílkoviny 2,7 g, sůl 0,13 g