Vážení zákazníci, ve státní svátek jsou všechny naše prodejny uzavřeny.

Dortisimo.cz s.r.o.

Prosecká 682/117 190 00, Praha 9
IČ: 24239241
DIČ: CZ24239241

Farcitura - zrcadlová poleva MEC3 Mango (250 g) Besky edice

Farcitura - zrcadlová poleva MEC3 Mango (250 g) Besky edice
Farcitura - zrcadlová poleva MEC3 Mango (250 g) Besky edice
Výrobce: MEC3
Katalogové číslo: 6990
EAN: 2021000013225
Omezený počet kusů
Skladem
4,45 € s DPH / ks
0,15 € / 100g
4.45

Představujeme Vám farcitura (zrcadlovou polevu), která promění Vaše dorty a zákusky v luxusní a okouzlující díla! Tato lesklá glazura se zrcadlovým efektem je ideální pro dekoraci dortů, zákusků a dalších sladkých pochoutek. Ať už jste profesionální cukrář nebo nadšený amatér, Farcitura Vám umožní dosáhnout dokonalého vzhledu, který bude ohromovat Vaše hosty a zákazníky.

Farcitura je snadno použitelná za tepla i za studena. Stačí odebrat potřebné množství farcitury z balení, nahřát ji v mikrovlnné troubě nebo ve vodní lázni na 40 - 45°C a krátce promíchat tak, aby se nevytvořily bubliny vzduchu. Poté farcituru rozetřete na zákusek pomocí špachtle a pozorujte, jak se Váš dezert promění v okouzlující kousek umění!

Složení: glukózovo-fruktózový sirup, voda, cukr, dextróza, modifikovaný škrob, potravinářská želatina, koncentrovaná mangová šťáva 1%, barviva (kurkuma, košenila), antioxidanty (citrát sodný, laktát vápenatý), zahušťovadla (pektin, trikalcium citrát, polyfosfát sodný), regulátor (kyselina citronová), aroma, konzervant (sorbát draselný)

Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1077 kJ/253 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené 0 g), sacharidy 62 g (z toho cukry 52 g), bílkoviny 1 g, sůl 0,18 g

Farcitura - zrcadlová poleva MEC3 Mango (250 g) Besky edice

phone +420739699384
logo

Získejte věrnostní slevu na váš nákup 3 - 10%.

Naposledy prohlížené zboží

Zaujaly vás naše produkty?

Chtěli byste s námi spolupracovat?

Jste

obchod?

Mám zájem

Jste

výrobna?

Mám zájem

Jste

influencer?

Mám zájem
přihlaste se k našemu
NEWSLETTERU
Chcete dostávat novinky, akce a další informace přímo do emailu?
Přihlašte se k odběru.