K přípravě glazury stačí do směsi pouze přidat vodu. Glazura zcela vytvrdne a je tedy vhodná na zdobení dortů, perníčků a sušenek.
Příprava: Na 450 g smesi přidáme 55 ml vody. Polevu šlehejte 7-10 minut na nejnižší rychlost, dokud nedosáhnete tuhé konzistence. Poleva je připravená, když je jasně bílá, tuhá a ztratila svůj lesk.
Tip: Přidejte 1 čajovou lžičku vody na 200 g glazury pro střední konzistenci nebo 2 čajové lžičky vody pro řídkou konzistenci.
Složení: cukr, glukózový sirup (sušený), vaječný bílek z vajec z volného chovu (sušený), kyselina E330. Může obsahovat stopy lepku, mléka, sóji a vlčího bobu.
Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1693 kJ/404 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené 0 g), sacharidy 98 g (z toho cukry 98 g), bílkoviny 1,5 g, sůl 0 g