Vážení zákazníci, ve státní svátek jsou všechny naše prodejny uzavřeny.

Váš rabat: 10% (Započten v ceně výrobků)

Dortisimo.cz s.r.o.

Prosecká 682/117 190 00, Praha 9
IČ: 24239241
DIČ: CZ24239241

Ochucovací pasta Joypaste Černý rybíz (200 g) Besky edice

Ochucovací pasta Joypaste Černý rybíz (200 g) Besky edice
Ochucovací pasta Joypaste Černý rybíz (200 g) Besky edice
Výrobce: IRCA
Katalogové číslo: 0144
EAN: 2017000000440
Sleva 10%
Omezený počet kusů

Obrázek se svolením Aleks Melnik / FreeDigitalPhotos.net

Ušetříte: 0,80 € tj.10.00%
Běžná cena: 8,01 €
Skladem
7,21 € s DPH / ks
3,60 € / 100g
7.21

Ochucovací pasta vám pomůže dosáhnout dokonalé chuti a konzistence vašich krémů, těst a polev, které používáte na dorty, zákusky, rolády a cupcaky. Je vyrobena ze surovin, které zaručují vynikající chuť a aroma. Je snadno použitelná a míchatelná s různými druhy těst a krémů, což vám umožní experimentovat s novými chutěmi a kombinacemi.

S touto pastou se vaše pečení stane nejen chutnější, ale také zábavnější! Můžete být kreativní a překvapit své hosty originálními a lahodnými dezerty.

Ochucovací pasta si získala mnoho spokojených zákazníků, kteří ji považují za nezbytnou součást svého pečení. Přidejte se k nim a zjistěte, co vám tato pasta může nabídnout!

Složení: cukr, černý rybíz, glukózo-fruktózový sirup, regulátor kyselosti E330, voda, barviva (E163, karamel, E133), aroma, zahušťovadlo pektin, konzervant E202

Dávkování: 80 - 120 g na 1 kg základní směsi nebo krému

Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1047 kJ/247 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené 0 g), sacharidy 60,9 g (z toho cukry 60,9 g), vláknina 1 g, bílkoviny 0,2 g, sůl 0,01 g

Ochucovací pasta Joypaste Černý rybíz (200 g) Besky edice

phone +420739699384
logo

Získejte věrnostní slevu na váš nákup 3 - 10%.

Naposledy prohlížené zboží

Zaujaly vás naše produkty?

Chtěli byste s námi spolupracovat?

Jste

obchod?

Mám zájem

Jste

výrobna?

Mám zájem

Jste

influencer?

Mám zájem
přihlaste se k našemu
NEWSLETTERU
Chcete dostávat novinky, akce a další informace přímo do emailu?
Přihlašte se k odběru.