Vážení zákazníci, ve státní svátek jsou všechny naše prodejny uzavřeny.

Váš rabat: 10% (Započten v ceně výrobků)

Dortisimo.cz s.r.o.

Prosecká 682/117 190 00, Praha 9
IČ: 24239241
DIČ: CZ24239241

Ochucovací pasta MEC3 Pistácie (200 g) Besky edice

Ochucovací pasta MEC3 Pistácie (200 g) Besky edice
Ochucovací pasta MEC3 Pistácie (200 g) Besky edice
Výrobce: MEC3
Katalogové číslo: 1936
EAN: 2017000001324
Sleva 10%
Omezený počet kusů

Obrázek se svolením Pixomar / FreeDigitalPhotos.net

Ušetříte: 20,80 Kč tj.10.00%
Běžná cena: 208,00 Kč
Skladem
187,20 Kč s DPH / ks
93,60 Kč / 100g
187.20

Ochucovací pasta vám pomůže dosáhnout dokonalé chuti a konzistence vašich krémů, těst a polev, které používáte na dorty, zákusky, rolády a cupcaky. Je vyrobena ze surovin, které zaručují vynikající chuť a aroma. Je snadno použitelná a míchatelná s různými druhy těst a krémů, což vám umožní experimentovat s novými chutěmi a kombinacemi.

S touto pastou se vaše pečení stane nejen chutnější, ale také zábavnější! Můžete být kreativní a překvapit své hosty originálními a lahodnými dezerty.

Ochucovací pasta si získala mnoho spokojených zákazníků, kteří ji považují za nezbytnou součást svého pečení. Přidejte se k nim a zjistěte, co vám tato pasta může nabídnout!

Složení: cukr, mandlová pasta, rostlinný tuk (palmový), pistáciová pasta (10%), slunečnicový olej, sůl, aroma, barviva (mědnaté komplexy chlorofylů a chlorofylinů, kurkumin), emulgátor sójový lecitin

Dávkování: 50 g na 1 l základní směsi.

Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 2440 kJ/580 kcal, tuky 44,4 g (z toho nasycené 13,1 g), sacharidy 37 g (z toho cukry 35,4 g), bílkoviny 8,9 g, sůl 0,8 g

Ochucovací pasta MEC3 Pistácie (200 g) Besky edice

phone +420739699384
logo

Získejte věrnostní slevu na váš nákup 3 - 10%.

Naposledy prohlížené zboží

Zaujaly vás naše produkty?

Chtěli byste s námi spolupracovat?

Jste

obchod?

Mám zájem

Jste

výrobna?

Mám zájem

Jste

influencer?

Mám zájem
přihlaste se k našemu
NEWSLETTERU
Chcete dostávat novinky, akce a další informace přímo do emailu?
Přihlašte se k odběru.