Směs pro přípravu mrkvových korpusů, dobře se kombinuje s čokoládou, ořechy, kokosem a sušenými plody. Jednoduchým způsobem připravíte zajímavé dezerty.
Složení: pšeničná mouka, cukr, sušená mrkev (5,5 %), bramborový škrob, kypřící látka (E450, E500), kakao se sníženým obsahem tuku, skořice, sůl, zahušťovadlo (E466), emulgátor (E481), barvivo (E160a), stabilizátor (E516), aroma (obsahuje laktózu), regulátor kyselosti (E341)
Dávkování: 500 g Sandra Mrkváč, 175 g vaječného tekutého obsahu, 175 g vody, 175 g oleje
Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1540 kJ/369 kcal, tuky 0,9 g (z toho nasycené 0,3 g), sacharidy 81,2 g (z toho cukry 47,6 g), vláknina 2,7 g, bílkoviny 6,3 g, sůl 0,9 g