Powered by Smartsupp

Vážení zákazníci,chystáme pro Vás spoustu novinek a zajímavých akcí.Váš tým Dortisimo

Dortisimo.cz s.r.o.

Prosecká 682/117 190 00, Praha 9
IČ: 24239241
DIČ: CZ24239241

Smartflex Velvet Mandle 7 kg (Potahovací a modelovací hmota na dorty)

Smartflex Velvet Mandle 7 kg (Potahovací a modelovací hmota na dorty)
Smartflex Velvet Mandle 7 kg (Potahovací a modelovací hmota na dorty)
Výrobce: 4-Mix Kft
Katalogové číslo: 0047
EAN: 5999566810022
Omezený počet kusů
Skladem
1 584 Kč s DPH / ks
22,18 Kč / 100g
1584

Potřebujete poradit s výběrem?

Nechte nám na sebe číslo. Zavoláme a se vším poradíme.

Customer Support

 Proč zvolit hmotu Smartflex Velvet?

- extra pružná

- měkká a poddajná

- rychle drží tvar

- nesesedá

- netrhá se

- lehká chuť a vůně

- sněhově bílá

- dobře barvitelná

 

Bílá, extra pružná hmota s vynikajícími vlastnostmi uspokojí i toho nejnáročnějšího zákazníka. Hodí se zejména k potahování dortů a modelování figurek. Je měkká a poddajná, ale skvěle a rychle drží tvar a nemá tendenci sesedat ani při tvorbě vyšších a složitějších modelací. Při potahování se netrhá a lehce přilne ke korpusu. Její lehká mandlová chuť a vůně skvěle doplní delikátnost vašeho výrobku.

 

Efektivní a rychlé použití

Bez námahy je hmota kdykoliv připravena k použití. Je dobře barvitelná na širokou škálu odstínů od pastelových barev až po ty syté.

 

Doporučené použití

Pod potahovací hmotu patří krém s nízkým obsahem vody. Vhodné jsou tedy např. máslový krém, krém z másla a moučné kaše, pudinkový krém s máslem nebo ganache. Nevhodné jsou šlehačkové krémy s mascarpone, tvarohem, zakysanou smetanou či jogurtem. Jelikož fondánové hmoty obsahují především cukr a ten ve spojení s vodou obsaženou ve jmenovaných surovinách způsobí, že se potah začne rozpouštět a tekutina pak po obvodu dortu vytéká ven.

 

Hmota by měla mít pokojovou teplotu. Odřízněte požadované množství hmoty a propracujte, dokud nebude vláčná a elastická.

 

Je-li hmota tužší konzistence, můžete ji dát na 5–10 vteřin ohřát do mikrovlnné trouby.

 

Poté hmotu vyválejte na cca 4 mm silný plát. Aby se hmota nelepila, lze ji podsypávat moučkovým cukrem nebo škrobem. Velikost plátu by měla být o něco větší, než je průměr dortu plus výška dortu. Jeho přemístění na dort můžete udělat třemi způsoby. Plát buď podeberte rukama, nebo namotejte na váleček nebo pokud ho vyválíte na silném igelitu či silikonové podložce, zvedněte ho i podkladem, otočte ho na připravený korpus a igelit nebo silikon stáhněte.

 

Pak už jen uhlaďte pomocí cukrářských žehliček a odřízněte přebytečnou hmotu.

 

Hmotu uchovávejte v igelitových sáčcích a uzavřených nádobách, aby nevysychala a tudíž netvrdla.

 

Hmota je bezlepková.

 

Složení: cukr, glukózový sirup, pitná voda, rostlinné tuky (kokosový tuk, hydrogenovaný olej z palmových jader), modifikovaný bramborový škrob, zahušťovadlo: xanthanová guma, aroma, konzervant: sorban draselný, regulátor kyselosti: kyselina citronová

Nutriční hodnoty na 100 g: energie 1641 kJ/388 kcal, tuky 6,26 g (z toho nasycené 5,29 g), sacharidy 82,41 g (z toho cukry 73,23 g), vláknina 0,99 g, bílkoviny <0,2 g, sůl <0,03 g

logo

Získejte věrnostní slevu na váš nákup 3 - 10%.

Hodnocení obchodu

od Ověřený zákazník
22.04.2025
Výhodu spatřuji ,že mohu vybírat z domova a nemusím nikam kde se mizerně parkuje atd... obchod ,který mám nejblíže je ale velmi nudný opravdu nic co by mne těšilo . ON-LINE rada to bylo oslovení z nutnosti ale už to nechci využívat rychlost šneka,který mi napsal,že je raději lepší eshop.
Nedokázal poradit maximum. Tam je třeba dát lidi s praxí a koho to baví a ne tohle!
od Ověřený zákazník
19.04.2025
Veľký výber
Dobré ceny
od Ověřený zákazník
13.04.2025
Týden pryč a žádná reakce...
od Ověřený zákazník
10.04.2025
Vše bylo v pořádku.

Naposledy prohlížené zboží

Zaujaly vás naše produkty?

Chtěli byste s námi spolupracovat?

Jste

obchod?

Mám zájem

Jste

výrobna?

Mám zájem

Jste

influencer?

Mám zájem
přihlaste se k našemu
NEWSLETTERU
Chcete dostávat novinky, akce a další informace přímo do emailu?
Přihlašte se k odběru.