Powered by Smartsupp

Vážení zákazníci,chystáme pro Vás spoustu novinek a zajímavých akcí.Váš tým Dortisimo

 

Dortisimo.cz s.r.o.

Prosecká 682/117 190 00, Praha 9
IČ: 24239241
DIČ: CZ24239241

SweetArt hmota na jedlou krajku Cake Lace Powder (250 g) Trvanlivost do 24.7.2024!

SweetArt hmota na jedlou krajku Cake Lace Powder (250 g) Trvanlivost do 24.7.2024!
SweetArt hmota na jedlou krajku Cake Lace Powder (250 g)
Výrobce: SweetArt
Katalogové číslo: BCL-01_S02
EAN: 2023000011089
Sleva 70%
Omezený počet kusů
Nebude již aplikována žádná další sleva.
Termín dodání :
14 dní
Ušetříte: 175 Kč tj.70.00%
Běžná cena: 250 Kč
Litujeme, ale toto zboží nelze nyní bohužel objednat.
Není skladem
75 Kč s DPH
75 aaa0

Potřebujete poradit s výběrem?

Nechte nám na sebe číslo. Zavoláme a se vším poradíme.

Customer Support

Objednávky do 13.00 – zítra u Vás

Složení: objemové činidlo: uhličitan vápenatý (E170)(EU), cukr, zahušťovadlo: sorbitol (E420), zpevňující látky: karboxymethylcelulóza (E466), xanthanová guma (E415), želírující látka: agar (E406), modifikovaný škrob (E1422), vanilkové aroma

Návod k použití: V misce pomocí mixéru smíchejte 250 g prášku s 250 ml vody, poté naneste stěrkou do silikonové formy a nechte zaschnout. Doba schnutí je 4-6 hodin.

logo

Získejte věrnostní slevu na váš nákup 3 - 10%.

Hodnocení obchodu

od Ověřený zákazník
27.05.2025
Široký sortiment
Rychlost dodání
Dobrá komunikace
Nakupuji pravidelně a vždy spokojenost.
od Ověřený zákazník
27.05.2025
Velmi rychlé dodání. Obchod doporučuji.
od Ověřený zákazník
25.05.2025
Příznivé ceny
Dobrý výběr
Při vyzvednutí objednávky osobně, objednávky pouze do středy do 12h, a výdej následující dny. Od čtvrtku naštěstí odběr možný hned od rána.
od Ověřený zákazník
25.05.2025
Slušné ceny,velmi rychlé dodání

Naposledy prohlížené zboží

Zaujaly vás naše produkty?

Chtěli byste s námi spolupracovat?

Jste

obchod?

Mám zájem

Jste

výrobna?

Mám zájem

Jste

influencer?

Mám zájem
přihlaste se k našemu
NEWSLETTERU
Chcete dostávat novinky, akce a další informace přímo do emailu?
Přihlašte se k odběru.