Vážení zákazníci, vítejte v našem novém e-shopu

Dortisimo.cz s.r.o.

Prosecká 682/117 190 00, Praha 9
IČ: 24239241
DIČ: CZ24239241

Trezírovací sáčky a špičky

logo

Získejte věrnostní slevu na váš nákup 3 - 10%.

Na krémové dorty potřebujete mít kvalitní cukrářské špičky a sáčky. Máme pro vás mnoho druhů špiček od několik výrobců v různých velikostech a provedeních a také sáčky plastové, silikonové, pogumované, igelitové. Dále i různé adaptéry na snadnou výměnu špiček.
Filtrace
Cena
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Výrobce
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Omezený počet kusů
Martellato Trezírovací sáček protiskluzový 30 cm (role 100 ks)
Katalogové číslo: 50-1030
 
 
520,00 Kč s DPH / ks
Skladem
Omezený počet kusů
Pevný polyethylenový sáček 40 cm (role 100 ks)
Katalogové číslo: ROLLH40
 
 
546,00 Kč s DPH / ks
Skladem
Omezený počet kusů
Martellato Trezírovací sáček protiskluzový 40 cm (role 100 ks)
Katalogové číslo: 50-1040
 
 
568,00 Kč s DPH / ks
Skladem
Omezený počet kusů
Pevný polyethylenový sáček 55 cm (role 100 ks)
Katalogové číslo: ROLLH55
 
 
601,00 Kč s DPH / ks
Skladem
Omezený počet kusů
Martellato Trezírovací sáček protiskluzový 55 cm (role 100 ks)
Katalogové číslo: 50-1055
 
 
693,00 Kč s DPH / ks
Skladem
Omezený počet kusů
Pevný polyethylenový sáček 65 cm (role 100 ks)
Katalogové číslo: ROLLH65
 
 
762,00 Kč s DPH / ks
Skladem
Omezený počet kusů
Martellato Trezírovací sáček protiskluzový 65 cm (role 100 ks)
Katalogové číslo: 50-1065
 
 
838,00 Kč s DPH / ks
Skladem
Omezený počet kusů
Wilton Sada trezírovacích špiček Deluxe (46 ks)
Katalogové číslo: 02-0-0275
 
 
1 025,00 Kč s DPH / ks
Skladem

Podívejte se na výrobky seřazené podle ceny od nejlevnějších v kategorii Nejlevnější Trezírovací sáčky a špičky.

Hledáte-li novinky v této kategorii, nejlépe je naleznete pomocí Nejnovější Trezírovací sáčky a špičky.

Produkty seřazené podle abecedy pro Vaši dobrou orientaci v sortimentu naleznete v Trezírovací sáčky a špičky abecedně.

přihlaste se k našemu
NEWSLETTERU
Chcete dostávat novinky, akce a další informace přímo do emailu?
Přihlašte se k odběru.