Vážení zákazníci, vítejte v našem novém e-shopu

Váš rabat: 10% (Započten v ceně výrobků)

Dortisimo.cz s.r.o.

Prosecká 682/117 190 00, Praha 9
IČ: 24239241
DIČ: CZ24239241

Ztužovač šlehačky Whippstabil Citron (600 g) Trvanlivost do 11/2024!

Ztužovač šlehačky Whippstabil Citron (600 g) Trvanlivost do 11/2024!
Ztužovač šlehačky Whippstabil Citron (600 g)
Katalogové číslo: 8094_S03
EAN: 2024000000820
Sleva 20%
Omezený počet kusů
Nebude již aplikována žádná další sleva.
Ušetříte: 0,97 € tj.19.67%
Běžná cena: 4,93 €
Skladem
3,96 € s DPH / ks
0,66 € / 100g
3.96

Ztužovač šlehačky zajišťující výborný nášleh. Udrží šlehačku tuhou a dodá jí pevný tvar po dobu několika dní při chladničkových teplotách. Používá se zejména na dorty a dezerty. Rychlá a jednoduchá příprava, navíc jen v množství, které zrovna potřebujete.

Složení: cukr, zahušťovadlo (modifikovaný škrob, E401, E516, E450(iii)), želatina, dextróza, kyselina citronová (E330), citronový prášek 1% (glukozový sirup, 28 % citrónový džus z koncentrátu), přírodní aroma, mořská sůl, barvivo E100. Může obsahovat stopy lepku, vajec, sóji, skořápkových plodů, mléka a sezamu.

Návod na přípravu: Ve vysoké míse si vyšleháme 1 litr smetany ke šlehání téměř do zhoustnutí. V další misce rozpustíme 200 g směsi Whippstabil v 250 ml vody. Vzniklou směs krátce zašleháme při nízkých otáčkách do předem vyšlehané šlehačky. Poté můžeme náplň ihned použít. Poměr na 200 ml smetany je 40 g směsi Whippstabil a 50 ml vody.

Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1557 kJ/372 kcal, tuky 0,01 g (z toho nasycené 0 g), sacharidy 86 g (z toho cukry 72 g), vláknina 0,62 g, bílkoviny 6,5 g, sůl 0,63 g

Ztužovač šlehačky Whippstabil Citron (600 g) Trvanlivost do 11/2024!

phone +420739699384
logo

Získejte věrnostní slevu na váš nákup 3 - 10%.

Naposledy prohlížené zboží

Zaujaly vás naše produkty?

Chtěli byste s námi spolupracovat?

Jste

obchod?

Mám zájem

Jste

výrobna?

Mám zájem

Jste

influencer?

Mám zájem
přihlaste se k našemu
NEWSLETTERU
Chcete dostávat novinky, akce a další informace přímo do emailu?
Přihlašte se k odběru.