Powered by Smartsupp

Vitajte na našich nových stránkach Dortisimo.cz. Prosíme o strpenie než všetko doladíme a bude fungovať na 100%. Prípadne postrehy nám zašlite na office@dortisimo.cz

Callebaut Čokoládové kúsky termostabilné biele 20% (150 g)

Callebaut Čokoládové kúsky termostabilné biele 20% (150 g)
Callebaut Čokoládové kousky termostabilní bílé 20% (150 g)
Výrobca:
Katalógové číslo: 5847
EAN: 8594217871208
Obmedzený počet kusov
Termín dodania :
14 dní
Ľutujeme, ale tento tovar nie je možné bohužiaľ objednať.
Nie je skladom
2,94 € s DPH
1,96 € / 100g
2.94 aaa1

Potrebujete poradiť s výberom?

Nechajte nám svoje číslo.

Customer Support

Biela čokoláda na pečenie.

Dajte svojim koláčikom, čokoládovým chipsom, žemliam a rožkom bohatý a rozkošný čokoládový dotyk pomocou týchto hrudiek. Tieto čokoládové hrudky obsahujú menej kakaového masla, aby odolávali teplotám v peci až 200 °C. Navyše sú hrudky vynikajúce pre pečené výrobky, ktoré vyžadujú stredné až dlhé doby pečenia. So svojou štedrou veľkosťou sa pri pečení úplne nerozpustí.

Zloženie: cukor, sušené plnotučné mlieko , kakaové maslo, sušené odstredené mlieko, emulgátor ( sójový lecitín ), prírodná vanilková aróma

Nutričné hodnoty v 100 g: energia 2215 kJ/529 kcal, tuky 27,6 g (z toho nasýtené 16,6 g), sacharidy 63,2 g (z toho cukry 62,8 g), bielkoviny 6,6 g, soľ 0,19 g

logo

Získajte vernostnú zľavu na váš nákup 3 – 10%.

Ověřený zákazník
31.03.2025
Rychlé jednání.
Ověřený zákazník
31.03.2025
rychlost
Ověřený zákazník
28.03.2025
rychlé dodání
u některých produktů při dodání není popis jak se má používat
Ověřený zákazník
27.03.2025
velký výběr
rychlé dodání
možnost zakoupení větších balení
u brněnské prodejny je občas složitější zaparkovat, nutno s tím počítat při větší (těžší) objednávce

Naposledy prezeraný tovar

Zaujali vás naše produkty?

Chceli by ste s nami spolupracovať?

Ste

Obchod?

Mám záujem

Ste

výrobňa?

Mám záujem

Ste

influencer?

Mám záujem
prihláste sa k nášmu
NEWSLETTERU
Chcete dostávať novinky, akcie a ďalšie informácie priamo do emailu?
Prihláste sa na odber.