Jemná hotová cukrářská poleva mléčná je vhodná k polévání pekařských a cukrářských výrobků, zdobení nebo formování.
Použití: Sáček vložíme na 7 minut do horké vody 50°C - 60°C, po rozehřátí vyjmeme a otevřeme. Pečivo poléváme, případně polevu roztíráme nožem nebo stěrkou, poté necháme ztuhnout při pokojové teplotě nebo v lednici. Pro lepší krájení výrobku s polevou použijeme nůž nahřátý v horké vodě.
Složení: cukr, plně ztužený rostlinný tuk (palmojádrový - certifikovaný tuk z trvale udržitelných zdrojů), sušené mléko odstředěné (5 %), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, kakaová hmota, sušená syrovátka, emulgátory (sójový lecitin, polyglycerol-polyricin-oleát), aroma
Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 2430 kJ/584 kcal, tuky 41 g (z toho nasycené 39 g), sacharidy 51 g (z toho cukry 50 g), vláknina 1,2 g, bílkoviny 3,1 g, sůl 0,1 g