Dopřejte sobě a svým blízkým poctivý krémový puding s jemnou přírodní chutí a vůní pravé vanilky s tóny smetany a kousky vanilkového lusku nejvyšší kvality „Bourbon“ z ostrova Madagaskar.
Puding se připravuje z 0,5 l mléka.
Příprava: Obsah sáčku dobře rozmícháme se 2-3 polévkovými lžícemi cukru (30-40 g) v 1/3 připraveného plnotučného mléka. Zbylé 2/3 plnotučného mléka přivedeme do varu. Poté odstavíme z plotny a vmícháme předem připravenou směs s pudingem. Puding za stálého míchání vaříme asi 1 minutu. Hotový puding nalijeme do misek nebo formiček vypláchnutých studenou vodou a necháme ztuhnout.
Složení: kukuřičný škrob, přírodní aroma, extrakt z vanilky Bourbon, jedlá sůl, smetanový prášek 0,1% (smetana 80%, sušené odtučněné mléko, stabilizátor (difosforečnany)), extrahovaný mletý vanilkový lusk 0,1%, barviva (karoteny, riboflavin). Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 450 kJ/107 kcal, tuky 3,1 g (z toho nasycené 2 g), sacharidy 17 g (z toho cukry 11 g), bílkoviny 2,8 g, sůl 0,15 g