Powered by Smartsupp

Vážení zákazníci,chystáme pro Vás spoustu novinek a zajímavých akcí.Váš tým Dortisimo

V Hradci Králové netiskneme jedlý tisk  ( tiskárna je v servisu )

Dortisimo.cz s.r.o.

Prosecká 682/117 190 00, Praha 9
IČ: 24239241
DIČ: CZ24239241

Dr. Oetker Vanilková pasta Bourbon s mletým vanilkovým luskem (100 g)

Dr. Oetker Vanilková pasta Bourbon s mletým vanilkovým luskem (100 g)
Dr. Oetker Vanilková pasta Bourbon s mletým vanilkovým luskem (100 g)
Výrobce: Dr. Oetker
Katalogové číslo: DO0004
EAN: 8595072625333
Omezený počet kusů
Skladem
8,1 € s DPH / ks
8,1 € / 100g
8.1

Potřebujete poradit s výběrem?

Nechte nám na sebe číslo. Zavoláme a se vším poradíme.

Customer Support

Objednávky do 13.00 – zítra u Vás

Vanilková pasta je jedinečná kombinace extraktu z vanilky Bourbon s mletým vanilkovým luskem. Jedno balení tuby 100 g vystačí jako 10 vanilkových lusků! Vanilková pasta dodá všem zákuskům, dezertům, zmrzlinám i nápojům neopakovatelnou chuť a vůni pravé vanilky Bourbon.

Použití: Podle konkrétního receptu a chuti. Tip: 1-2 kávové lžičky odpovídají 1 kusu vanilkového lusku. Vanilkovou pastu doporučujeme při přidávání do těsta nejprve rozmíchat v tekutých přísadách receptu.

Složení: cukr, voda, extrakt z vanilky Bourbon 15%, extrahovaný mletý vanilkový lusk 2%, zahušťovadlo tragant

Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1238 kJ/292 kcal, tuky 0,1 g (z toho nasycené 0 g), sacharidy 63 g (z toho cukry 62 g), bílkoviny 0,2 g, sůl 0 g

logo

Získejte věrnostní slevu na váš nákup 3 - 10%.

Hodnocení obchodu

od Ověřený zákazník
21.05.2025
Rychlé odeslání/doručení
od Ověřený zákazník
21.05.2025
Dobrá komunikace a zpětná vazba při řešení problémů. Doporučuji.
od Ověřený zákazník
21.05.2025
rychlost doručení
od Ověřený zákazník
20.05.2025
Velký výběr

Naposledy prohlížené zboží

Zaujaly vás naše produkty?

Chtěli byste s námi spolupracovat?

Jste

obchod?

Mám zájem

Jste

výrobna?

Mám zájem

Jste

influencer?

Mám zájem
přihlaste se k našemu
NEWSLETTERU
Chcete dostávat novinky, akce a další informace přímo do emailu?
Přihlašte se k odběru.