Powered by Smartsupp

Vitajte na našich nových stránkach Dortisimo.cz. Prosíme o strpenie než všetko doladíme a bude fungovať na 100%. Prípadne postrehy nám zašlite na office@dortisimo.cz

Dr. Oetker Vanilková pasta Bourbon s mletým vanilkovým strukom (100 g)

Dr. Oetker Vanilková pasta Bourbon s mletým vanilkovým strukom (100 g)
Dr. Oetker Vanilková pasta Bourbon s mletým vanilkovým luskem (100 g)
Výrobca:
Katalógové číslo: DO0004
EAN: 8595072625333
Obmedzený počet kusov
Skladom
8,1 € s DPH / ks
8,1 € / 100g
8.1

Potrebujete poradiť s výberom?

Nechajte nám svoje číslo.

Customer Support

Vanilková pasta je jedinečná kombinácia extraktu z vanilky Bourbon s mletým vanilkovým strukom. Jedno balenie tuby 100 g vystačí ako 10 vanilkových strukov! Vanilková pasta dodá všetkým zákuskom, dezertom, zmrzlinám aj nápojom neopakovateľnú chuť a vôňu pravej vanilky Bourbon.

Použitie: Podľa konkrétneho receptu a chuti. Tip: 1-2 kávové lyžičky zodpovedajú 1 kusu vanilkového struku. Vanilkovú pastu odporúčame pri pridávaní do cesta najskôr rozmiešať v tekutých prísadách receptu.

Zloženie: cukor, voda, extrakt z vanilky Bourbon 15%, extrahovaný mletý vanilkový struk 2%, zahusťovadlo tragant

Nutričné hodnoty v 100 g: energia 1238 kJ/292 kcal, tuky 0,1 g (z toho nasýtené 0 g), sacharidy 63 g (z toho cukry 62 g), bielkoviny 0,2 g, soľ 0 g

logo

Získajte vernostnú zľavu na váš nákup 3 – 10%.

Ověřený zákazník
09.06.2025
Super rychlé doručení :)
Ověřený zákazník
08.06.2025
rychlé dodání kvalitního zboží,příjemná a profesionální obsluha v kamenné prodejně v Brně
Ověřený zákazník
05.06.2025
Neuvěřitelně rychlé odeslání objednávky. Zboží precizně zabaleno. Velká spokojenost
Ověřený zákazník
04.06.2025
Dodání do druhého dne. Pečlivě zabaleno. Byla jsem velmi spokojená, mohu jen doporučit.

Naposledy prezeraný tovar

Zaujali vás naše produkty?

Chceli by ste s nami spolupracovať?

Ste

Obchod?

Mám záujem

Ste

výrobňa?

Mám záujem

Ste

influencer?

Mám záujem
prihláste sa k nášmu
NEWSLETTERU
Chcete dostávať novinky, akcie a ďalšie informácie priamo do emailu?
Prihláste sa na odber.