Powered by Smartsupp

Vitajte na našich nových stránkach Dortisimo.cz. Prosíme o strpenie než všetko doladíme a bude fungovať na 100%. Prípadne postrehy nám zašlite na office@dortisimo.cz

Dr. Oetker Vanilková pasta Bourbon s mletým vanilkovým strukom (100 g)

Dr. Oetker Vanilková pasta Bourbon s mletým vanilkovým strukom (100 g)
Dr. Oetker Vanilková pasta Bourbon s mletým vanilkovým luskem (100 g)
Výrobca:
Katalógové číslo: DO0004
EAN: 8595072625333
Obmedzený počet kusov
Skladom
8,1 € s DPH / ks
8,1 € / 100g
8.1

Potrebujete poradiť s výberom?

Nechajte nám svoje číslo.

Customer Support

Vanilková pasta je jedinečná kombinácia extraktu z vanilky Bourbon s mletým vanilkovým strukom. Jedno balenie tuby 100 g vystačí ako 10 vanilkových strukov! Vanilková pasta dodá všetkým zákuskom, dezertom, zmrzlinám aj nápojom neopakovateľnú chuť a vôňu pravej vanilky Bourbon.

Použitie: Podľa konkrétneho receptu a chuti. Tip: 1-2 kávové lyžičky zodpovedajú 1 kusu vanilkového struku. Vanilkovú pastu odporúčame pri pridávaní do cesta najskôr rozmiešať v tekutých prísadách receptu.

Zloženie: cukor, voda, extrakt z vanilky Bourbon 15%, extrahovaný mletý vanilkový struk 2%, zahusťovadlo tragant

Nutričné hodnoty v 100 g: energia 1238 kJ/292 kcal, tuky 0,1 g (z toho nasýtené 0 g), sacharidy 63 g (z toho cukry 62 g), bielkoviny 0,2 g, soľ 0 g

logo

Získajte vernostnú zľavu na váš nákup 3 – 10%.

Ověřený zákazník
25.05.2025
Příznivé ceny
Dobrý výběr
Při vyzvednutí objednávky osobně, objednávky pouze do středy do 12h, a výdej následující dny. Od čtvrtku naštěstí odběr možný hned od rána.
Ověřený zákazník
25.05.2025
Slušné ceny,velmi rychlé dodání
Ověřený zákazník
21.05.2025
Rychlé odeslání/doručení
Ověřený zákazník
21.05.2025
Dobrá komunikace a zpětná vazba při řešení problémů. Doporučuji.

Naposledy prezeraný tovar

Zaujali vás naše produkty?

Chceli by ste s nami spolupracovať?

Ste

Obchod?

Mám záujem

Ste

výrobňa?

Mám záujem

Ste

influencer?

Mám záujem
prihláste sa k nášmu
NEWSLETTERU
Chcete dostávať novinky, akcie a ďalšie informácie priamo do emailu?
Prihláste sa na odber.