Hotový základ pro přípravu tiramisu s výraznou chutí mascarpone a příjemně žlutou barvou, přesně jako podle tradičního italského receptu. Rychlá a snadná příprava, jedno vyšlehání zajistí krémovou konzistenci po dlouhou dobu. Zachová si stabilitu a ostatní typické vlastnosti i když jej kombinujete s kyselými přísadami.
Použití: Ochlaďte výrobek na +5 až +10°C a poté vyšlehejte při vysoké rychlosti, dokud nezískáte hladkou, krémovou a nadýchanou konzistenci. Hotový dezert dejte před servírováním na 1-2 hodiny do lednice.
Složení: sušené odstředěné mléko, mascarpone 20% (smetana, regulátor kyselosti E330, palmový olej, cukr, vajčený žloutek, modifikovaný škrob, želatina, emulgátory (E472b, E471), stabilizátor E407, aroma, barvivo E160a
Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1140 kJ/275 kcal, tuky 22 g (z toho nasycené 12 g), sacharidy 16 g (z toho cukry 14 g), bílkoviny 3,2 g, sůl 0,15 g