Powered by Smartsupp

Vážení zákazníci,chystáme pro Vás spoustu novinek a zajímavých akcí.Váš tým Dortisimo

Dortisimo.cz s.r.o.

Prosecká 682/117 190 00, Praha 9
IČ: 24239241
DIČ: CZ24239241

Laped Královská glazura 1 kg

Laped Královská glazura 1 kg
Katalogové číslo: LAPICE-1
EAN: 8595628811722
Omezený počet kusů
Skladem
275 Kč s DPH / ks
275

Potřebujete poradit s výběrem?

Nechte nám na sebe číslo. Zavoláme a se vším poradíme.

Customer Support

Hotová směs Královská glazura Super Ice (instatní bílková glazura) je ideální na: zhotovení cukrových dekorací, pro jemné dokončovací práce pomocí trezírovacího sáčku, tzv. krajkové zdobení na potahovacích hmotách (svatební dorty), na perníčkách, tvrdém pečivu a především při výrobě barevných květů. Glazura je jedlá, sněhově bílá a lze jí dle potřeb barvit. Směs výborně absorbuje různé typy barev. Neobsahuje čerstvý bílek a proto nehrozí riziko bakteriologické kontaminace nebo salmonely. Návod k použití: Na 1 kg Super Ice přidáme 140 gr. studené vody. Vše zpracujeme šlehačem po dobu 2 minut na maximální počet otáček. (pro řidší glazuru je možné zvýšit dávkování vody)

Složení: cukr, rýžový škrob, rostlinné pšeničné bílkoviny, regulátor kyselosti E336i, stabilizátor E466

Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1694 kJ/398 kcal, tuky 0,2 g (z toho nasycené 0 g), sacharidy 98,8 g (z toho cukry 98,2 g), bílkoviny 0,5 g, sůl 0,3 g

Hmotnost: 1 kg

logo

Získejte věrnostní slevu na váš nákup 3 - 10%.

Hodnocení obchodu

od Ověřený zákazník
11.03.2025
Rychlé vyřízení
od Ověřený zákazník
10.03.2025
Maximální spokojenost
od Ověřený zákazník
08.03.2025
Paní v prodejně mi poradila a vysvětlila postup zdobení
Příjemné prostředí
Široká nabídka
Bylo problematické najít místo k zaparkování
od Ověřený zákazník
08.03.2025
Rychlost.

Naposledy prohlížené zboží

Zaujaly vás naše produkty?

Chtěli byste s námi spolupracovat?

Jste

obchod?

Mám zájem

Jste

výrobna?

Mám zájem

Jste

influencer?

Mám zájem
přihlaste se k našemu
NEWSLETTERU
Chcete dostávat novinky, akce a další informace přímo do emailu?
Přihlašte se k odběru.