Powered by Smartsupp

Vitajte na našich nových stránkach Dortisimo.cz. Prosíme o strpenie než všetko doladíme a bude fungovať na 100%. Prípadne postrehy nám zašlite na office@dortisimo.cz

PME Štrukturálna podložka Large Diamond

PME Štrukturálna podložka Large Diamond
PME Strukturální podložka Large Diamond
Výrobca:
Katalógové číslo: IM183
EAN: 5060281182593
Obmedzený počet kusov

Rozmer: 15 x 30,5 cm

Skladom
63 Kč s DPH / ks
63

Potrebujete poradiť s výberom?

Nechajte nám svoje číslo.

Customer Support

Podložka pre štrukturálny povrch poťahovaných tort. Hmotu rozvaľkajte a ihneď priložte fóliu. Potom žehličkou alebo valčekom prechádzajte silným tlakom po fólii. Potom ju odstráňte a nechajte hmotu chvíľu zavädnúť. Preneste na tortu a už neuhladzujte.

Ďalej je možné fóliu použiť s čokoládou. Čokoládu na fólii rozotrieme pomocou vyosenej stierky. Potom ju necháme tuhnúť na teplotu cca 17 ° C (čokoláda je ešte mäkká, ale nesteká). Potom je možné vyrezávať či vykrajovať rôzne tvary alebo fóliu pritlačiť napr. na bok torty. Vložíme do chladničky a necháme úplne stuhnúť. Zhruba po 15 minútach fóliu odstránime.

Postup ako fóliu použiť nájdete TU .

Možno používať opakovane. Umývajte ručne.

logo

Získajte vernostnú zľavu na váš nákup 3 – 10%.

Ověřený zákazník
04.06.2025
Dodání do druhého dne. Pečlivě zabaleno. Byla jsem velmi spokojená, mohu jen doporučit.
Ověřený zákazník
04.06.2025
potahovací hmoty na dorty, od prvního nákupu už jinde nenakupujeme
Ověřený zákazník
03.06.2025
Tisk na jedlou hmotu se lámal, praskal, nedalo se s ním pořádně pracovat.
Ověřený zákazník
02.06.2025
Byla jsem osobně vyzvednout v prodejně v Brně + dokoupit nějaké další věci. Paní byla moc ochotná, poradila, usměvavá, milá, trpělivá. Moc dobrý dojem na mě udělala :-) Doporučuji

Naposledy prezeraný tovar

Zaujali vás naše produkty?

Chceli by ste s nami spolupracovať?

Ste

Obchod?

Mám záujem

Ste

výrobňa?

Mám záujem

Ste

influencer?

Mám záujem
prihláste sa k nášmu
NEWSLETTERU
Chcete dostávať novinky, akcie a ďalšie informácie priamo do emailu?
Prihláste sa na odber.