Směs s kousky pravé čokolády pro výrobu třených hmot, především tmavých čokoládových korpusů a chlebíčků pečených v tvořítkách (cakes).
Použití: 500 g Double Choc Cake, 100 g vaječná melanž, 100 g voda. Všechny suroviny mícháme na 1. rychlostní stupeň po dobu 4 min.
Složení: cukr, mouka pšeničná, olej rostlinný (řepkový, palmový), kakaová hmota (6%), glukózový sirup, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (4%), škrob bramborový, kypřící látky E450, E500, E336, laktóza, sůl, kakaové máslo (<1%), mléčné bílkoviny, dextróza, aroma, zahušťovadlo E415, emulgátor E322 (sója)
Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 2011 kJ/481 kcal, tuky 22,8 g (z toho nasycené 9,6 g), sacharidy 62,5 g (z toho cukry 38,2 g), vláknina 2,9 g, bílkoviny 4,7 g, sůl 1,3 g