Powered by Smartsupp

Státní svátky 1.5 a 8.5.2025 je ZAVŘENO

Vážení zákazníci,chystáme pro Vás spoustu novinek a zajímavých akcí.Váš tým Dortisimo

Dortisimo.cz s.r.o.

Prosecká 682/117 190 00, Praha 9
IČ: 24239241
DIČ: CZ24239241

Zeesan ztužovač Neutral (1 kg) Poškozený obal!

Zeesan ztužovač Neutral (1 kg) Poškozený obal!
Zeesan ztužovač Neutral (1 kg)
Výrobce: Zeelandia
Katalogové číslo: 2837_S02
EAN: 2023000009321
Sleva 20%
Omezený počet kusů
Nebude již aplikována žádná další sleva.
Termín dodání :
14 dní
Ušetříte: 2,06 € tj.19.85%
Běžná cena: 10,4 €
Litujeme, ale toto zboží nelze nyní bohužel objednat.
Není skladem
8,34 € s DPH
0,83 € / 100g
8.34 aaa0

Potřebujete poradit s výběrem?

Nechte nám na sebe číslo. Zavoláme a se vším poradíme.

Customer Support

Objednávky do 13.00 – zítra u Vás

Směs sloužící ke stabilizaci a ochucení lehkých šlehačkových krémů pro moderní cukrářské výrobky.

Složení: cukr, dextróza, želatina, laktóza (mléko), zahušťovadlo E417

Použití: 500 g Zeesan Neutral, 625 g voda (cca 25°C), 2500 g šlehačka.

Zeesan smíchat s vodou, přidáme 1/4 vyšlehané šlehačky a metličkou zašleháme do hladka. Přidáme zbylou šlehačku a jemně vymícháme stěrkou.

Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1643 kJ/393 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené 0 g), sacharidy 87,3 g (z toho cukry 87,3 g), vláknina 0,4 g, bílkoviny 9,7 g, sůl <0,1 g
logo

Získejte věrnostní slevu na váš nákup 3 - 10%.

Hodnocení obchodu

od Ověřený zákazník
09.05.2025
the store has various kinds of making cake or such and shopkeeper is very friendly
od Ověřený zákazník
07.05.2025
Bez připomínek
od Ověřený zákazník
07.05.2025
rychlé vyřízení
od Ověřený zákazník
04.05.2025
Obchod mám ráda, většinou seženu, co potřebuji, v kamenném obchodě jsou ochotné prodavačky, které mi vždy dobře poradí,

Naposledy prohlížené zboží

Zaujaly vás naše produkty?

Chtěli byste s námi spolupracovat?

Jste

obchod?

Mám zájem

Jste

výrobna?

Mám zájem

Jste

influencer?

Mám zájem
přihlaste se k našemu
NEWSLETTERU
Chcete dostávat novinky, akce a další informace přímo do emailu?
Přihlašte se k odběru.