Powered by Smartsupp

Vitajte na našich nových stránkach Dortisimo.cz. Prosíme o strpenie než všetko doladíme a bude fungovať na 100%. Prípadne postrehy nám zašlite na office@dortisimo.cz

Decora polykarbonátová forma na čokoládu Polokoule 2,5 cm

Decora polykarbonátová forma na čokoládu Polokoule 2,5 cm
Výrobca:
Katalógové číslo: 0050089
EAN: 8024622050184
Obmedzený počet kusov
Termín dodania :
14 dní
Ľutujeme, ale tento tovar nie je možné bohužiaľ objednať.
Nie je skladom
12,15 € s DPH
12.15 aaa1

Potrebujete poradiť s výberom?

Nechajte nám svoje číslo.

Customer Support

Rozmer formy: 20 x 12 x 2,2 cm

Priemer pralinky: 2,5 cm

Materiál: polykrabonát

Výroba čokoládových cukríkov je veľmi jednoduchá. Pri výrobe plných čokolád nalejeme do formy čokoládovú hmotu, povrch zarovnáme cukrárskou kartou a necháme stuhnúť. Ak chceme vyrábať plnené cukríky, musíme najskôr vyrobiť tzv. škrupinu, to predstavuje nanesenie čokolády na boky tvarovnej formy, dáme do mrazničky podchladiť a pokiaľ je vrstva tenšia, nanesieme vrstvu druhú. Do vytvorenej škrupiny vkladáme požadovanú náplň - marcipán, alkoholové náplne, orieškové alebo karamelové. Záleží len na našej fantázii a chuti. Pri plnení škrupiny nezabudneme na ponechanie priestoru na zaviečkovanie cukríku – tj zaliatie náplne ďalšou vrstvičkou čokolády. Formu opäť vkladáme do chladu a po vytuhnutí vyklepneme.

logo

Získajte vernostnú zľavu na váš nákup 3 – 10%.

Ověřený zákazník
07.05.2025
Bez připomínek
Ověřený zákazník
07.05.2025
rychlé vyřízení
Ověřený zákazník
04.05.2025
Obchod mám ráda, většinou seženu, co potřebuji, v kamenném obchodě jsou ochotné prodavačky, které mi vždy dobře poradí,
Ověřený zákazník
02.05.2025
rychlé vyřízení objednávky
zajímavá nabídka zboží
dobře zabaleno
přehledné webové stránky

Naposledy prezeraný tovar

Zaujali vás naše produkty?

Chceli by ste s nami spolupracovať?

Ste

Obchod?

Mám záujem

Ste

výrobňa?

Mám záujem

Ste

influencer?

Mám záujem
prihláste sa k nášmu
NEWSLETTERU
Chcete dostávať novinky, akcie a ďalšie informácie priamo do emailu?
Prihláste sa na odber.