Směs s celými jádry pražených lískových oříšků pro výrobu třených hmot. Světle hnědá třená hmota s chutí mléčné čokolády, vhodná pro korpusy nebo chlebíčky pečené v tvořítkách (cakes).
Použití: 500 g ChocNut Cake, 100 g vaječná melanž, 100 g voda. Všechny suroviny mícháme na 1. rychlostní stupeň po dobu 4 min.
Složení: cukr, mouka pšeničná, palmový tuk sušený (palmový olej, glukózový sirup, mléčná bílkovina), čokoládové plátky (cukr, mléko plnotučné sušené, kakaová hmota, kakaové máslo, syrovátka, emulgátor E322 (sója)) (7%), lískové ořechy (7%), olej rostlinný (řepkový), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, glukózový sirup sušený, škrob bramborový, syrovátka sušená (mléko), kypřící látka E450i, kypřící látka E500ii, sůl jedlá, aroma, kypřící látka E336, zahušťovadlo E415
Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 2039 kJ/485 kcal, tuky 24,86 g (z toho nasycené 7,97 g), sacharidy 62,61 g (z toho cukry 37,29 g), vláknina 1,73 g, bílkoviny 5,01 g, sůl 1,36 g