Jemná hotová cukrářská poleva bílá je vhodná k polévání pekařských a cukrářských výrobků, zdobení nebo formování.
Použití: Sáček vložíme na 7 minut do horké vody 50°C - 60°C, po rozehřátí vyjmeme a otevřeme. Pečivo poléváme, případně polevu roztíráme nožem nebo stěrkou, poté necháme ztuhnout při pokojové teplotě nebo v lednici. Pro lepší krájení výrobku s polevou použijeme nůž nahřátý v horké vodě.
Složení: cukr, plně ztužený rostlinný tuk (palmojádrový - certifikovaný tuk z trvale udržitelných zdrojů), sušené mléko odstředěné, sušená syrovátka, emulgátory (sójový lecitin, polyglycerol-polyricin-oleát), regulátor chuti (kyselina citronová), jedlá sůl, aroma
Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 2451 kJ/588 kcal, tuky 40 g (z toho nasycené 39 g), sacharidy 54 g (z toho cukry 54 g), bílkoviny 4,2 g, sůl 0,3 g