Kompletní směs pro výrobu speciálních korpusů z kategorie pevných těst. Elastické, dobře zpracovatelné těsto, které nevyžaduje odležení v chladu. Nachází široké uplatnění v cukrářské výrobě (košíčky na tartaletky, mřížkové koláče, máslové sušenky, třené pečivo atp.).
Receptura: 500 g Mamas Pie, 140 g Debic máslo tradiční, 40 g voda. Směs a studené máslo mícháme lyrou nebo hákem na 1. stupeň do konzistence drobenky. Přilijeme vodu a vymícháme do hladkého těsta.
Složení: pšeničná mouka, cukr, glukózový sirup sušený, kukuřičný škrob, sušené odtučněné mléko, palmový tuk sušený (palmový olej, glukózový sirup, mléčná bílkovina), vaječná směs sušená, sůl jedlá jodiodovaná (jedlá sůl, jodičnan draselný), kypřicí látka E450i, E500ii, aroma
Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1622 kJ/386 kcal, tuky 4,84 g (z toho nasycené 1,9 g), sacharidy 76,06 g (z toho cukry 34,62 g), vláknina 2,1 g, bílkoviny 8,31 g, sůl 0,38 g