Powered by Smartsupp

Vážení zákazníci,chystáme pro Vás spoustu novinek a zajímavých akcí.Váš tým Dortisimo

Hradecká prodejna od 12.6 - 20.6 je otevřená od 9:00-17:00

Dortisimo.cz s.r.o.

Prosecká 682/117 190 00, Praha 9
IČ: 24239241
DIČ: CZ24239241

Dr. Oetker Gustin bez lepku (200 g)

Dr. Oetker Gustin bez lepku (200 g)
Dr. Oetker Gustin bez lepku (200 g)
Výrobce: Dr. Oetker
Katalogové číslo: DO0022
EAN: 8584002007240
Omezený počet kusů
Skladem
56 Kč s DPH / ks
28 Kč / 100g
56

Potřebujete poradit s výběrem?

Nechte nám na sebe číslo. Zavoláme a se vším poradíme.

Customer Support

Jemný kukuřičný škrob bez lepku

Gustin je tradičním výrobkem firmy Dr. Oetker a to již od roku 1898. Tento produkt je již přes sto let oblíbeným výrobkem hospodyněk pro své mnohostranné použití, např. ke zjemnění koláčů a dortů, k zahuštění polévek a omáček, k přípravě dortových náplní.

Zjemnění těsta: Pro zjemnění piškotového těsta můžeme nahradit až 1/3 hmotnosti mouky škrobem Gustin.

Zahuštění omáčky: Pro zahuštění omáčky přidáme na 700 ml tekutiny asi 50 g škrobu Gustin rozmíchaného v 50 ml vody a necháme asi 3 minuty povařit.

Složení: kukuřičný škrob

Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1513 kJ/356 kcal, tuky 0,6 g (z toho nasycené 0 g), sacharidy 88 g (z toho cukry 0 g), bílkoviny 0,5 g, sůl 0,18 g

logo

Získejte věrnostní slevu na váš nákup 3 - 10%.

Hodnocení obchodu

od Ověřený zákazník
09.06.2025
Super rychlé doručení :)
od Ověřený zákazník
08.06.2025
rychlé dodání kvalitního zboží,příjemná a profesionální obsluha v kamenné prodejně v Brně
od Ověřený zákazník
05.06.2025
Neuvěřitelně rychlé odeslání objednávky. Zboží precizně zabaleno. Velká spokojenost
od Ověřený zákazník
04.06.2025
Dodání do druhého dne. Pečlivě zabaleno. Byla jsem velmi spokojená, mohu jen doporučit.

Naposledy prohlížené zboží

Zaujaly vás naše produkty?

Chtěli byste s námi spolupracovat?

Jste

obchod?

Mám zájem

Jste

výrobna?

Mám zájem

Jste

influencer?

Mám zájem
přihlaste se k našemu
NEWSLETTERU
Chcete dostávat novinky, akce a další informace přímo do emailu?
Přihlašte se k odběru.